#DELTAEXPERIENCE

Το #DELTAEXPERIENCE αποτελεί μια ολοκληρωμένη σπουδαστική εμπειρία με συνεχείς δράσεις επιμόρφωσης, ψυχαγωγίας και αθλητισμού, εθελοντισμού και πολλαπλών δωρεάν παροχών.

Σεμινάριο: Christmas Menu

 

Με τις γιορτές προ των πυλών, ο τομέας Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, δωρεάν εορταστικά σεμινάρια Christmas Menu, για τους γονείς των σπουδαστών, σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα!

Γονείς και Κηδεμόνες των σπουδαστών μας,

ήρθε πλέον η σειρά σας να βρεθείτε πίσω από το θρανίο και να ζήσετε για λίγες ώρες τη σπουδαστική εμπειρία που δίνουμε καθημερινά στα παιδιά σας.

Για πρώτη φορά έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Οι βραβευμένοι chef της ΔΕΛΤΑ θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένα γιορτινά μενού, εύκολα και προσιτά για το ευρύ κοινό, παρέχοντάς σας επιπλέον tips και συμβουλές για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας! Το σεμινάριο έχει διάρκεια 3 ώρες και συνοδεύεται και από γευστικές δοκιμές. Με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν στους συμμετέχοντες αναλυτικά τα μενού και η εκτέλεση των συνταγών.

Στα πλαίσια του #DELTAEXPERIENCE και της εμπιστοσύνης που δείξατε στην επιλογή της ολοκληρωμένης σπουδαστικής εμπειρίας που παρέχει η ΔΕΛΤΑ!

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί.

  • Θεσσαλονίκη
  • Ιωάννινα
  • Πάτρα
  • Απάκι με Πουρέ Kimchi
  • Ριζότο Παντζάρι με Αγριοράπανο και Κατσικίσιο Τυρί
  • Σαλάτα Κινόα με Lemon Jam Vinegrette και Αλάτι από Popcorn Αμάρανθου
  • Κεφτεδάκια Γαλοπούλας με Άρωμα Gingerbread και Chutney από Κυδώνι
  • Παγωτό Κανέλα με Crumble Κουραμπιέ
 
σεμινάριο εορταστικού σεμιναρίου Christmas Menu για τους γονείς σπουδαστών στη Θεσσαλονίκη
  • Κολοκυθόσουπα με Πορτοκάλι και Κουρκουμά
  • Παραδοσιακά Γιαπράκια
  • Σορμπέ από Μανταρίνια
  • Φιλέτο Γαλοπούλας Γεμιστό με Σάλτσα από Καρύδια
  • Χριστουγεννιάτικη Σαλάτα
  • Κυδώνι Γλυκό με Παγωτό Βανίλια, Ρόδια και Σάλτσα από Τριαντάφυλλο
 
σεμινάριο εορταστικού σεμιναρίου Christmas Menu για τους γονείς σπουδαστών στα Ιωάννινα
  • Καλωσόρισμα: Βελουτέ Καρότου με Ginger
  • 1ο Πιάτο: Φιλετάκι Φρέσκου Σολωμού Σωτέ με Εστραγκόν, Τυλιγμένο με Μαριναρισμένη σε Ανθολέμονο Πέρκα & Σπανάκι με Σάλτσα Σαφράν
  • Εναλλαγή Γεύσης: Σορμπέ Λάιμ
  • 1ο Πιάτο: Ρολό Γαλοπούλας, Γεμιστό με Κάστανα & Ξανθιά Σταφίδα, Ραντισμένα με Μαυροδάφνη Πατρών (Παραδοσιακή Γέμιση)
  • Επιδόρπιο: Πάβλοβα με Μασκαρπόνε και Εξωτικά Φρούτα
 
σεμινάριο εορταστικού σεμιναρίου Christmas Menu για τους γονείς σπουδαστών στην Πάτρα
 
Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα όσα μπορείτε να παρακολουθείτε δωρεάν; Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τις σχετκές ενημερώσεις, πριν τις αναρτήσουμε στις ανακοινώσεις και τα κοινωνικά μας δίκτυα!