1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αλλάζει τα δεδομένα στην τουριστική εκπαίδευση και διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για δευτεροετείς σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών!

Δηλώστε συμμετοχή στην κατηγορία που επιθυμείτε και κερδίστε 1 από τις 6 Υποτροφίες Σπουδών στο πρωτοποριακό Ετήσιο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνολικής αξίας 15.000€!

 

Μετεκπαιδεύσεις - Εξειδικεύσεις: Μετεκπαίδευση Μαγειρικής, Μετεκπαίδευση Ζαχαροπλαστικής

 

Που, Πότε και Πως

 
 
 

Που, Πότε και Πως

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 21 & Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, ενώ οι αιτήσεις εγγραφής για τους συμμετέχοντες θα είναι ανοιχτές από 1 έως 15 Φεβρουάριου.

Κατεβάστε και διαβάστε τους όρους και τις κατηγορίες του διαγωνισμού εδώ: Κανονισμοί Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαγειρικής

 

2 Ημέρες, 7 Κατηγορίες,
Εκατοντάδες Συμμετοχές και 6 Νικητές

  • 1η κατηγορία: Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα μέσα από τη Σύγχρονη Έκφραση
  • 2η κατηγορία: Vegan
  • 3η κατηγορία: Θαλασσινά (Ιχθύες και Οστρακόδερμα) σε Δημιουργική Συνταγή
  • 4η κατηγορία: Ethnic
  • 5η κατηγορία: Ομαδικό Μενού 3 Πιάτων
  • 6η κατηγορία: Καλλιτεχνική Δημιουργία από Ζαχαρόπαστα
  • 7η κατηγορία: Ζεστό Επιδόρπιο Εστιατορίου
 

Πρόγραμμα Διαγωνισμού

 
Αφίσα για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας

κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχών

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί!

 

Πρόγραμμα Διαγωνισμού

  • 1η κατηγορία
  • 2η κατηγορία
  • 3η κατηγορία
  • 4η κατηγορία
  • 5η κατηγορία
  • 6η κατηγορία
  • 7η κατηγορία
  • Black Box

Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα μέσα από τη Σύγχρονη Έκφραση

Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 09:00-10:15

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  4. ΜΙΧΑΕΛΑ ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  5. ΜΑΡΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  6. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  8. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων)
  9. ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΠΑΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων)

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 10:30-11:45

  1. ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΑΜΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων)
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΖΙΡΗ (IEK AKMH)
  4. ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΕΛΛΑ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  6. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  7. ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΒΑΝΟΥΔΗΣ (IEK AKMH)
  8. ΗΛΙΑΣ ΜΠΛΑΝΗΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)

Σημαντικές Πληροφορίες

Vegan

Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 15:00-16:15

  1. ΜΙΧΑΕΛΑ ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων)
  4. ΘΕΟΔΟΥΛΑ ΣΩΦΡΟΝΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων)
  5. ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΝΙΚΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  7. ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΟΛΑ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)

Σημαντικές Πληροφορίες

Θαλασσινά (Ιχθύες και Οστρακόδερμα) σε Δημιουργική Συνταγή

Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 12:00-13:15

  1. ΜΙΧΑΕΛΑ ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΟΛΓΑ ΣΙΑΤΗ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  4. ΓΙΟΥΝΟΝΑ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΟΚΑΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων)
  6. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  7. ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΡΕΪΛΙΑΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  8. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων)

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 13:30-14:45

  1. MATTHAIOS KOLLIAS (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. ΚΟΜΙΑΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  4. ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΑ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  5. ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΝΙΑΔΗΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  6. DAVIT CHAKHVASHVILI (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  8. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΤΖΙΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)

Σημαντικές Πληροφορίες

Ethnic

Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 16:30-17:45

  1. ΜΙΧΑΕΛΑ ΕΛΜΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΑΝΤΣΑΡΗ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  4. ΓΙΟΥΝΟΝΑ ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  5. ΚΩΣΤΑΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  6. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)

Σημαντικές Πληροφορίες

Ομαδικό Μενού 3 Πιάτων

Ημερομηνία: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 12:30-14:30

  1. KAMARES (ΕΥΓΕΝΙΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ)
  2. ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ, ΘΕΟΔΟΥΛΑ ΣΟΦΡΩΝΙΔΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΑΜΟΣ)
  3. Umami (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΔΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ)

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 15:00-17:00

  1. Magic of Kitchen (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΡΕΛΑ, ΑΛΤΙΝΑ ΜΟΥΡΑΤΙ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΕΛΙΔΟΥ)
  2. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, EMILIOS LLECHI)
  3. All Blue(ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, EMILIOS LLECHI)

Σημαντικές Πληροφορίες

Καλλιτεχνική Δημιουργία από Ζαχαρόπαστα

Ημερομηνία: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 71, ωράριο συμμετοχής: 09:00-13:00

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΜΤΣΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΝΙΚΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  4. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)

Σημαντικές Πληροφορίες

Ζεστό Επιδόρπιο Εστιατορίου

Ημερομηνία: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 08:30-10:15

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑΣ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  3. ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΓΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΕΚ Ιωαννίνων)
  5. ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΝΙΚΙΔΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΜΑΝΟΣ (ΙΕΚ ΑΛΦΑ)

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 10:30-12:15

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  2. DIMITRIS NASKARIS (ΙΕΚ ΚΙΛΚΙΣ)
  3. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)
  4. ΣΠΥΡΟΣ ΖΗΣΗΣ (ΙΕΚ Θεσσαλονίκης)
  5. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ)

Σημαντικές Πληροφορίες

Κατηγορία Black Box

Ημερομηνία: Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Κουζίνα 82, ωράριο συμμετοχής: 17:15-19:00

(Με πρόκριση από τις 4 πρώτες κατηγορίες...)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τα λαχανικά μπορούν να είναι πλυμένα αλλά ΟΧΙ κομμένα.
  • Στα κρέατα και τα θαλασσινά το καθάρισμα και το φιλετάρισμα θα γίνει κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.
  • Το χρώμα και το σχέδιο του πιάτου είναι ελεύθερο χωρίς λογότυπο.
  • Οι ζωμοί και οι σάλτσες ΔΕΝ θα πρέπει να περιέχουν άμυλο, δηλαδή να είναι άδετες.
  • ΜΟΝΟ για τους Ζαχαροπλαστες επιτρέπεται τα υλικά τους να είναι ζυγισμένα.
Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα όσα μπορείτε να παρακολουθείτε δωρεάν; Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τις σχετκές ενημερώσεις, πριν τις αναρτήσουμε στις ανακοινώσεις και τα κοινωνικά μας δίκτυα!