Μηχανολογία

 

Γιατί Μηχανολογία;

Επειδή η αγορά σήμερα έχει περισσότερη ανάγκη από επαγγελματίες στα τεχνικά επαγγέλματα, παρά στα θεωρητικά. Ειδικότερα οι επαγγελματίες με εξειδίκευση σε συγκεκριμένα αντικείμενα, όπως τα αυτοκίνητα, η ψύξη, η θέρμανση, ο ηλεκτρισμός θα βρουν εύκολα τη θέση τους στην αγορά.

 
 

Ενημερωθείτε άμεσα...

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα πεδία που εμφανίζονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

*
*
*
*

Παρακαλούμε επιλέξτε Ειδικότητα

*
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below
 

Ιδανικές Εγκαταστάσεις και Υποδομές

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ;


  • Σπουδάζεις στην πρώτη σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα, που διαθέτει με εμπειρία 5 δεκαετιών, από το 1971 και αναπτύσσει σταθερά τον τομέα εισάγοντας νέες ειδικότητες ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
  • Έχεις τη δυνατότητα να συνεχίσεις τις σπουδές σου στο εξειδικευμένο πρόγραμμα "Mechanics Professional Studies".
  • Μπορείς να επιμορφωθείς στις Βελτιώσεις - Tuning.
  • Ο τομέας Μηχανολογίας διακρίνεται για την ποιότητα εκπαίδευσης των σπουδαστών, καθώς διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια που στεγάζουν εξοπλισμούς, μηχανήματα και εκπαιδευτικούς προσομοιωτές, εντός των κεντρικών εγκαταστάσεων.
  • Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ συνεργάζεται με εταιρείες - ηγέτες του κλάδου, που προσφέρουν πρόθυμα την τεχνογνωσία τους, με εξειδικευμένα θεματικά σεμινάρια, όπως το T.TEP της ΤΟΥΟΤΑ.
  • Οι σχολές ΔΕΛΤΑ δίνουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας για όλους τους σπουδαστές στις συνεργαζόμενες εταιρείες.

Ενημερωθείτε Άμεσα