Διεθνής Πιστοποίηση NCFE

Θα θέλατε να αποκτήσετε την πιστοποίηση την οποία εμπιστεύονται περισσότερα από 2000 εκπαιδευτικά ιδρύματα και πάνω από 340000 σπουδαστές;

Θα θέλατε να ανοίξετε το δρόμο για εργασία ή/και συνέχιση σπουδών,
τόσο στην Ευρώπη όσο και σε όλον τον κόσμο;

 

Τι είναι ο NCFE;

Ο NCFE είναι ένας Διεθνής Οργανισμός Πιστοποιήσεων, ο οποίος σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει πιστοποιήσεις σε ποικίλα γνωστικά αντικείμενα, δίνοντας στους κατόχους των τίτλων αυτών τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εκπληρώσουν τους επαγγελματικούς στόχους τους. Ιδρύθηκε το 1981 στη Μ. Βρετανία και έκτοτε παρέχει με υποδειγματικό τρόπο τις υπηρεσίες του σε συνεργασία με χιλιάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο.

Με την πιστοποίηση NCFE παρέχεται στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η ευκαιρία να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε ανώτερες διοικητικές θέσεις, με την ανάλογη πάντα μισθολογική αναβάθμιση.

 
 

Πως θα αποκτήσω τη Διεθνή Πιστοποίηση NCFE;

Η Διεθνής Πιστοποίηση NCFE αποκτάται κατά τη διάρκεια των 2 ετών φοίτησης στα εκπαιδευτικά προγράμματα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Δεν απαιτεί επιπλέον μαθήματα ή εξετάσεις, συνεπώς δεν έχει επιπλέον φόρτο εργασίας. Όλη η διαδικασία λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, και αποκλειστικά στα ελληνικά!

Η διαδικασία περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση 6 θεματικών διαλέξεων ανά έτος
  • Εκπόνηση 1 ατομικής ή ομαδικής εργασίας ανά έτος

Έτσι, οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποκτούν σε 2 χρόνια 2 πιστοποιήσεις, μία Ελληνική και μία Διεθνή μεγιστοποιώντας την αξία των σπουδών τους και ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό!

Γιατί να επιλέξω τη Διεθνή Πιστοποίηση NCFE;

  1. Η Διεθνής Πιστοποίηση NCFE είναι ένα Higher Diploma (Level 5 equivalent), το οποίο ανοίγει το δρόμο τόσο για εργασία όσο και συνέχιση σπουδών στην Ευρώπη & σε όλο τον κόσμο!
  2. Ο κάτοχοι του NCFE έχουν τη δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας ή σε παραρτήματά τους στην Ελλάδα για την απόκτηση τίτλου Bachelor στην ειδικότητα τους.
  3. Ο κάτοχοι του NCFE συμπληρώνουν τις τεχνικές δεξιότητες που αποκτούν κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους με πολύτιμες γνώσεις που αφορούν σε θέματα Management, Marketing, HR και Business Strategy της ειδικότητας τους, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ανώτερες - διοικητικές θέσεις του επαγγέλματος τους.
  4. Από την ελληνική οικονομία των 10 εκ. ανθρώπων, το βιογραφικό των κατόχων NCFE απευθύνεται πλέον σε μια αγορά που αριθμεί πάνω από 27 εκ. εταιρείες και 700εκ. ανθρώπους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  5. Ακόμη και στη χώρα μας όλο και περισσότερες εταιρείες απευθύνονται για τις προσλήψεις του προσωπικού τους σε ιδιωτικούς οργανισμούς (Job Recruiters), που βάζουν ως προϋπόθεση την ύπαρξη στο βιογραφικό ενός διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου.
  6. Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε 2 χρόνια αποκτούν 2 Διπλώματα διευρύνοντας τους γνωστικούς τους ορίζοντες και ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.
NCFE Logo

Διεθνής Πιστοποίηση NCFE

www.ncfe.org.uk

Value for Money!

Μεγιστοποίηση της αξίας των σπουδών των αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με μόνη καταβολή τα fees του οργανισμού!

Ενημερώσου Άμεσα

Επικοινώνησε με τους εκπαιδευτικούς μας συμβούλους για να ενημερωθείς για όλες τις λεπτομέρειες και τα προνόμια απόκτησης της Διεθνούς Πιστοποίησης NCFE!