Πιστοποιήσεις ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών, τo ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει συνάψει συνεργασίες με ελληνικούς και διεθνείς φορείς επαγγελματικών πιστοποιήσεων. Έτσι, οι σπουδαστές αποκτούν αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά, τα οποία αποτελούν δυνατά επαγγελματικά προσόντα.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2

Λογότυπο - σφραγίδα για την πιστοποίηση από το Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης
Λογότυπο - σφραγίδα για την πιστοποίηση από το Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας
Λογότυπο - σφραγίδα για την πιστοποίηση από το Δια Βίου Μάθησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων

APPLE Authorized Training Center

Λογότυπο της Apple

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί από το 2010 πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο της APPLE. Στο ειδικό εργαστήριο με τον πλήρη εξοπλισμό προσφέρεται το επίσημο πρόγραμμα της APPLE και παρέχει στον τομέα SOUND & MUSIC TECHNOLOGY το πρόγραμμα Logic Pro 9 και στον τομέα της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ τα προγράμματα Mac OS X Support Essentials 10.6 και Mac OS X Server Essentials 10.6.

 

CISCO Networking Local Academy

Λογότυπο της Cisco

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί Τοπική Ακαδημία CISCO, η πρώτη που πιστοποιήθηκε στην Ελλάδα. Δεκάδες σπουδαστών εκπαιδεύονται κάθε χρόνο στο ειδικό εργαστήριο με τον σύγχρονο δικτυακό εξοπλισμό της CISCO και αποκτούν το πιστοποιητικό CCNA – Cisco Certified Networking Associate.

 

ECDL

Λογότυπο του ECDL

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει πιστοποιηθεί ως Εξεταστικό Κέντρο ECDL από το 2002. Παρέχει προγράμματα εκμάθησης για τα ECDL Core και Expert και διοργανώνει εξετάσεις για την απόκτηση των αντίστοιχων πιστοποιητικών, που αναγνωρίζονται και από το δημόσιο τομέα.

CTH: Hospitality & Tourism Management

Λογότυπο της BCED Λογότυπο της CTH

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με τον Οργανισμό BCED – Αποκλειστική Διεύθυνση του CTH για την Ελλάδα, προσφέρεται η επαγγελματική πιστοποίηση CTH για τους σπουδαστές της ειδικότητας Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών & Τροφοδοσίας. Οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις CTH αναγνωρίζονται από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων ανά τον κόσμο και οι κάτοχοι τους απολαμβάνουν μια συναρπαστική καριέρα.

 

CTH: Culinary Arts Diploma (Gordon Ramsay Tante Marie)

Λογότυπο της BCED Λογότυπο της CTH
Λογότυπο του Gordon Ramsay Λογότυπο ακαδημίας Tante Marie

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με τον Οργανισμό BCED – Αποκλειστική Διεύθυνση του CTH για την Ελλάδα, προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης του Διπλώματος Μαγειρικής Τέχνης CTH, σε συνεργασία με την Ακαδημία Μαγειρικής του Gordon Ramsay, Tante Marie. Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης πιστοποίησης αποκτούν ένα προηγμένο σύνολο δεξιοτήτων για την προετοιμασία φαγητού σε επαγγελματικό περιβάλλον, ένα τέλειο βήμα για μια καριέρα μαγειρικής με μεγάλες ανταμοιβές.

 

LCCI

Λογότυπο της BCEDΛογότυπο της LCCI

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του τομέα Οικονομίας & Διοίκησης να αποκτήσουν τη Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στην Αγγλική Γλώσσα LCCI! Η Πιστοποίηση Pearson LCCI English for Βusiness είναι αναγνωρισμένη και από τον ΑΣΕΠ!