Ημέρα Καριέρας Τουρισμού

Εκεί που γίνονται οι επαφές για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών των τουριστικών επαγγελμάτων.

Μια μέρα στην οποία φιλοξενούνται στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ οι εκπροσώποι των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων της Ελλάδας και της Κύπρου!

 

Η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού για το 2018 διεξάγεται στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη
  • Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα
  • Πέμπτη 15 Μαρτίου στην Πάτρα
 

Η Φιλοσοφία

Ειδικά διαμορφωμένα, τα κτίρια και οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα, φιλοξενούν τους εκπροσώπους των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας Μάγειρες, Αρτοζαχαροπλάστες, Ειδικοί Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τουριστικοί Υπάλληλοι, έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα στελέχη κορυφαίων τουριστικών επιχειρήσεων και να περάσουν από συνέντευξη, κλείνοντας μια θέση πρακτικής άσκησης ή / και θέση νέου επαγγελματία για τη θερινή σεζόν.

Στις Ημέρες Καριέρας του Τουρισμού συμμετέχουν επίσης τα τμήματα Αισθητικής και Βοηθού Φυσικοθεραπείας για την κάλυψη επαγγελματικών θέσεων στα SPA των ξενοδοχείων.

Η Διαδικασία

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν εκδηλώσεις αμοιβαίας επιλογής με τις οποίες τοποθετείται σε θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης πάνω από το 90% των σπουδαστών του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε πανελλαδική κλίμακα.

Οι σπουδαστές και απόφοιτοι που συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας έχουν τη δυνατότητα να περάσουν από mini συνεντεύξεις από τους εκπροσώπους όσων ξενοδοχείων τους ενδιαφέρουν, αποκτώντας έτσι μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία εξοικίωσης με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού καθώς και τη δυνατότητα να κάνουν σημαντικές, για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους, επαγγελματικές επαφές.

 

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές και αποφοίτους!

Εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημέρα Καριέρας Τουρισμού,
μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος επιχειρήσεων.

 

Οι Μεγάλες Συνεργασίες του 2018

Τα μεγάλα ονόματα Τουρισμού & Επισιτισμού βρίσκονται εδώ!

 
 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμμετοχή Επιχειρήσεων*
*
*
*
*
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below