Διεθνής Έκθεση Σπουδών Κύπρου

 
Η 13η συνεχής συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λαμβάνει χώρα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό.

Εικαστικό για τη Διεθνή Έκθεση Σπουδών Κύπρου

Ο Θεσμός

Η Διεθνής Έκθεση Σπουδών αποτελεί μια μεγάλη εκδήλωση εκπαιδευτικού προσανατολισμού, στην οποία δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να βρουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν τι, που και πως θα σπουδάσουν, που θα μείνουν και πως να οργανώσουν τις σπουδές τους. Οι επισκέπτες επιπλέον έχουν την ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τη νεολαία κατά τη διαδικασία επιλογής σπουδών και καριέρας:

  • Τι μου ταιριάζει να σπουδάσω και πού;
  • Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος;
  • Πως μπορώ να προγραμματίσω την καριέρα μου;
  • Τι βοήθεια μπορώ να έχω;

Χώρος

Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ

Ημερομηνίες

9-10 Απριλίου, 14:00 - 19:00

Στόχος της Έκθεσης

  • να ενημερώσει σε βάθος και να δώσει λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τις βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές, στην Κύπρο και το εξωτερικό: κριτήρια εισδοχής, οικονομικές προϋποθέσεις, ευκαιρίες χρηματοδότησης, ασφαλιστικά προγράμματα, υποτροφίες, συνθήκες διαμονής και διαβίωσης κ.ά.
  • να καλύψει όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τεράστια ποικιλία κλάδων
  • να προσφέρει και μια σειρά από άλλες παρεμφερείς λύσεις: διαμονή των φοιτητών, σπουδαστικά χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά σχέδια, τεχνολογικός και εκπαιδευτικός εξοπλισμός, κ.ά.
Σας περιμένουμε στο Stand του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Αριθμός 10.
Θέλετε να λαμβάνετε έξυπνες ενημερώσεις και συμβουλές για τον περιζήτητο επαγγελματία του μέλλοντος; Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε ακόμη κι αυτά που δεν αναρτούμε στο site.
Θυμηθείτε: Δεν σπαμάρουμε ποτέ!
mobil porno