Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Σπουδών Κύπρου

Η 15η συνεχής συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λαμβάνει χώρα από τη Παρασκευή 23 έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στην Έγκωμη Λευκωσίας.

Εικαστικό για τη Διεθνή Έκθεση Σπουδών Κύπρου

Ο Θεσμός

Η Διεθνής Έκθεση Σπουδών αποτελεί μια μεγάλη εκδήλωση εκπαιδευτικού προσανατολισμού, στην οποία δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να βρουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν τι, που και πως θα σπουδάσουν, που θα μείνουν και πως να οργανώσουν τις σπουδές τους. Οι επισκέπτες επιπλέον έχουν την ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τη νεολαία κατά τη διαδικασία επιλογής σπουδών και καριέρας:

  • Τι μου ταιριάζει να σπουδάσω και πού;
  • Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος;
  • Πως μπορώ να προγραμματίσω την καριέρα μου;
  • Τι βοήθεια μπορώ να έχω;

Ο Χώρος

Διεθνής Κρατικής Έκθεσης Κύπρου

Ημερομηνίες

23-25 Φεβρουαρίου

Στόχος της Έκθεσης

  • να ενημερώσει σε βάθος και να δώσει λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τις βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές, στην Κύπρο και το εξωτερικό: κριτήρια εισδοχής, οικονομικές προϋποθέσεις, ευκαιρίες χρηματοδότησης, ασφαλιστικά προγράμματα, υποτροφίες, συνθήκες διαμονής και διαβίωσης κ.ά.
  • να καλύψει όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τεράστια ποικιλία κλάδων
  • να προσφέρει και μια σειρά από άλλες παρεμφερείς λύσεις: διαμονή των φοιτητών, σπουδαστικά χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά σχέδια, τεχνολογικός και εκπαιδευτικός εξοπλισμός, κ.ά.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ προσφέρει σπουδές Μεταλυκειακής Επαγγελματικής Κατάρτισης που διαρκούν 2 χρόνια. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα που τους επιτρέπει να εργαστούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου και Τεχνικών Σχολών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι κυρίως πρακτικό και εμπλουτίζεται με σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις. Κτιριακές εγκαταστάσεις χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων σε Αθήνα, ΘεσσαλονίκηΙωάννινα και Πάτρα φιλοξενούν τα σύγχρονα εργαστήρια όλων των ειδικοτήτων.

Λειτουργούν 85 διαφορετικές ειδικότητες σε 14 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Μηχανολογία, Ψύξη, Φυσικό Αέριο, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Μάγειρας – Chef, Ξενοδοχειακά, Business Studies, Πληροφορική, Art & Design, Παιδαγωγικά, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Νοσηλευτική, Αισθητική, Κομμωτική, Μουσική Τεχνολογία, Δημοσιογραφία, Performing Arts και Αγροτική Κατάρτιση.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 6, στο Stand του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αριθμός 17. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 23/2: 8:30-13:30 & 16:00-20:00, Σάββατο 24/2 – Κυριακή 25/2, 14:00 – 20:00

Φόρμα Επικοινωνίας
*
*
*
*
*
CAPTCHA image
Enter the code shown above in the box below