Διαγωνισμοί ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Γαστρονομίας

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αλλάζει τα δεδομένα στην τουριστική εκπαίδευση και διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για δευτεροετείς σπουδαστές  δημοσίων και ιδιωτικών σχολών!

Δηλώστε συμμετοχή στην κατηγορία που επιθυμείτε και κερδίστε 1 απο τις 6 Υποτροφίες Σπουδών στο πρωτοποριακό Ετήσιο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Μαγειρικής ή Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, συνολικής αξίας 15.000€!

Banner για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας

Σελίδα 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Γαστρονομίας

κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχών

Μάθετε Περισσότερα

Be Your Music 2015

Το Be Your Music είναι θεσμός. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει και για το 2015 τον καθιερωμένο πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης, ανοικτό στο κοινό, προσκαλώντας όλους όσους πιστεύουν στο πάθος τους για τη μουσική και τις μουσικές τους ικανότητες να συμμετάσχουν με τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις!

Banner για τον μουσικό διαγωνισμό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Be Your Music

Ο Διαγωνισμός

Be Your Music 2014

Με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης με την ονομασία Be Your Music. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός στο κοινό και μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι τολμούν να εκφράσουν το πάθος τους μέσω της μουσικής!

Banner για τον μουσικό διαγωνισμό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Be Your Music

Ο Διαγωνισμός

Διαγωνισμός Καινοτόμας Επιχερηματικής Ιδέας 2014

Tο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ανακοίνωνει τον Διαγωνισμό Καινοτόμας Επιχειρηματικής Ιδέας που διοργανώνεται από τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης. Στο διαγωνισμό θα διακριθούν δέκα (10) επιχειρηματικές ιδέες για τις οποίες θα υπάρξει κατάρτιση και καθοδήγηση, ενώ οι τρεις (3) καλύτερες ιδέες θα λάβουν ειδικά βραβεία.

Πόστερ για τον διαγωνισμό Καινοτόμα Επιχειρηματική Ιδέα 2014

Ο Διαγωνισμός

Επόμενος διαγωνισμός;

Θέλετε να ενημερώνεστε για τους διαγωνισμούς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ; Καταχωρήστε το email σας στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις σχετικές ενημερώσεις.
Θυμηθείτε: Δεν σπαμάρουμε ποτέ!